BussContact.cz
| katalog business firem

Ing. Marie Pitková - daňové poradenství, vedení účetnictví

Strojírenská 2238/10, Žďár nad Sázavou

Ing. Marie Pitková poskytuje komplexní služby v oboru účetnictví, daňového, účetního a finančního poradenství a v oblasti věnující se obchodnímu právu, převážně oblast konkurzu a likvidace. Jako daňový poradce, účetní a správce konkurzní podstaty působí v okrese Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina. Daňové poradenství (služby daňového poradce): * Možnost posunu termínu podání daňového přiznání do 30.06. * Daňový poradce Vás zastoupí před správcem daně * Komplexní daňové poradenství (vše vyřídí daňový poradce) * Daň z příjmů právnických osob * Daň z příjmů fyzických osob * Společné zdanění manželů * Daň z přidané hodnoty * Silniční daň * Daň z nemovitostí * Daň dědická, daň darovací a daň z převodu nemovitostí * Správa daní a poplatků * Sociální a zdravotní pojištění Účetní služby (vedení účetnictví): * Účetní poradenství * Daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) * Účetnictví (dříve podvojné účetnictví) * Účetnictví neziskových organizací * Účetnictví SVJ (Společenství vlastníků jednotek) * Personální evidence * Mzdová evidence - mzdové účetnictví * Podklady pro úvěrování * Rekonstrukce účetnictví z předchozích let * Účetní a daňový dohled * Kvalitní poskytování účetních služeb zaručeno certifikátem Bilanční účetní Ostatní služby - správce konkurzní podstaty, likvidátor: * Finanční poradenství * Poradenství při zakládání společnosti * Poradenství v oblasti konkurzu a likvidace (Ing. Marie Pitková působí jako správce konkurzní podstaty a likvidátor) * Vyhodnocování finančních ukazatelů * Jednání s úřady včetně správce daně * Zpracování písemného stanoviska na konkrétní otázky.

Adresa Strojírenská 2238/10, Žďár nad Sázavou
Web www.pitkova.wz.cz

Zajímavé produkty jiných firem

Mzdy a personalistika

  • Lokalita: Kroměříž

Tvorba webových aplikací

  • Lokalita: Praha-Suchdol, Suchdol

Keramické soupravy

  • Lokalita: Praha-Suchdol, Suchdol

Daňová evidence

  • Lokalita: Staré Smrkovice

Zastupování na úřadech

  • Lokalita: Praha 6, Břevnov

Daňové poradenství

  • Lokalita: Vestec

Mzdová a personální agenda

  • Lokalita: Staré Smrkovice

Podnikové poradenství

  • Lokalita: Vestec

Data z rejstříků

Informace o firmě Ing. Marie Pitková - daňové poradenství, vedení účetnictví jsou bez záruky. Poslední aktualizace: 25. 12. 2023
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Ekonomické činnosti:
  • Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti

Hledáte nové zákazníky?

Máme aktuálně 6.618 aktivních poptávek u kterých hledáme dodavatele. Zadejte číslo, zavoláme zpět do 15 minut a najdeme ty pro vás.